Bli kund Annonsera
onsdag 3 juni 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 30 januari 2020,

Roschier utser nya delägare

Roschier Advokatbyrå har utsett sju personer från de egna leden till ledande roller på kontoren i Stockholm och Helsingfors. Från och med den 1 juni 2020 tillträder sex nya partners och en ny principal associate.

VERKTYG

»
Skriv ut
»
Tipsa en vän
»
Skriv kommentar

- På Roschier grundar sig utnämningen av partners och principal associates på tre hörnstenar: klienternas efterfrågan, kandidatens förtjänster och byråns långsiktiga strategi. Att vi på en och samma gång utser sex nya delägare och en ny principal associate ur de egna leden, varav fyra är verksamma i Stockholm, visar dels på vår målmedvetna satsning på framstående talanger, dels på vårt kontinuerliga fokus på att skapa mervärde för våra klienter, säger Pontus Enquist, ansvarig partner för Roschiers Stockholmskontor, i ett pressmeddelande.

Roschiers sex nya partners är:

Christoffer Benninge, Senior Associate, Stockholm, specialiserad inom publika transaktioner, kapitalmarknad och bolagsrättslig rådgivning.

Miikka Konttinen, Principal Associate, Helsingfors, specialiserad inom TMT, projekt och energi, outsourcing, och digitalisering.

Seppo Kymäläinen, Senior Associate, Helsingfors och med omfattande erfarenhet inom publik och privat M&A samt bolagsrätt och aktiemarknad.

Antti-Jussi Partanen, Principal Associate, Helsingfors, specialiserad inom fastigheter, energi, privat M&A samt private equity.

Shirin Saif, Senior Associate, Stockholm, fokuserar på kommersiell tvistlösning och internationella skiljeförfaranden med särskild betoning på tvister rörande energifrågor, komplexa infrastruktur- och entreprenadprojekt samt investeringsavtal.

Veronica Stiller, Finance Counsel, Stockholm, expert inom internationella finansieringar, däribland syndikerade lån, leverage finance, obligationslån, fondfinansiering och tillgångsfinansiering.

Roschiers nya Principal Associate är Carl Persson, Senior Associate, Stockholm, som är specialiserad inom svenska och internationella skiljeförfaranden och processer.

Från Roschier till Hannes Snellman

Ola Åhman, som är specialiaserad på börsjuridik, har anslutit sig till Hannes Snellman som delägare i aktiemarknadsgruppen.

Var tionde incident är ett it-angrepp

Datainspektionen publicerar en rapport som analyserar de personuppgiftsincidenter som orsakas av olika former av it-angrepp.

Carler ändrar verksamhetsmodell

På advokatfirman Carler har de yngre delägarna har tagit över stafettpinnen och driver verksamheten vidare, i en lite förändrad tappning och som ett true partnership.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 14 maj utnämnt åtta nya domare, varav tre lagmän.

Foto Andrey Popov

Digitala förhandlingar fortsätter öka

Förra veckan genomfördes drygt 3.000 videokonferenssamtal från förhandlingssalar runt om i landet, vilket är en fördubbling jämfört med förra året.

Foto Dan Burch

Kamera- bevakning i hyreshus granskas

Datainspektionen ska undersöka hur ett kommunalt bostadsbolag i Uppsala gjort den rättsliga bedömning som krävs för att få kamerabevaka i trapphus.

Fel publicera känsliga personuppgifter

Datainspektionens granskning visar att Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Örebro län gjort fel vid publicering av känsliga personuppgifter på regionens webbplats om en patient som är intagen på rättspsykiatrisk klinik.

Jurist blir generaldirektör

Professor Per Bergling har utsetts till generaldirektör och chef för Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt