Bli kund Annonsera
tisdag 30 november 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 24 november 2021,

Glimstedt renodlar verksamheten

Advokatverksamheten kommer att bedrivas under de nya varumärkena Born Advokater i Stockholm och Norma Advokater i Göteborg. Samtidigt fortsätter Glimstedts verksamhet på tolv kontor i Sverige.

Kontoret i Göteborg kommer att fortsätta sin affärsjuridiska inriktning inom corporate commercial, fastigheter, offentliga affärer, kommersiella tvister samt finansiell kris och risk.

Verksamheten kommer att bedrivas under den nya firman Norma Advokater från och med den 17 januari nästa år.

Kontoret i Stockholm, som den 1 december övergår i nya firman Born Advokater, etablerar en boutiquebyrå med fortsatt specialisering inom bank- och finans, fastighetsrätt, företagsöverlåtelser, kapitalmarknad och tvistlösning.

Förändringen innebär att Glimstedt, som har bedrivit verksamhet sedan 1935, får en effektiv organisation och renodlad strategi.

- Med 190 medarbetare på tolv orter i Sverige och tre i Baltikum fortsätter vi att vara en stor fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Vi kommer även i fortsättningen samarbeta med Stockholm och Göteborg och då med de nya bolagen, säger Martin Ågren, ordförande i Glimstedt Sverige, i en kommentar i ett pressmeddelande.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt