Bli kund Annonsera
onsdag 23 september 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!
Publicerad: 18 augusti 2020,

Ny MP på Setterwalls

Henrik Kjellander har tillträtt som ny managing partner för Setterwalls från den 1 augusti.

Henrik Kjellander ersätter Kristina Einarsson som efter drygt fyra år som managing partner återgår till den vanliga delägarrollen för att arbeta med byråns klienter.

- Kristina har under sina år som managing partner med ett stort engagemang bidragit till byråns fina utveckling. Setterwalls starka tillväxt och expansion inom identifierade viktiga områden som företagsöverlåtelser, fastigheter, energi, tvister är några exempel på detta, säger Mattias Detterfelt, styrelseordförande för Setterwalls Stockholmskontor i ett pressmeddelande.

- Det känns mycket bra att kunna överlämna stafettpinnen till Henrik som jag vet kommer att axla denna roll på ett utmärkt sätt. Jag är tacksam att ha fått förtroendet och möjligheten att driva Setterwalls under dessa år. Det har varit en glädje och ett privilegium att få att arbeta med styrelsen och alla medarbetare under en väldigt spännande tid med stor förändring. Nu står vi på en stabil bas och är rustade för framtiden och det är ett bra tillfälle att göra ett byte. Jag ser nu fram emot att kunna återgå till att helhjärtat arbeta med befintliga och nya klienter, förklarar Kristina Einarsson.

Henrik Kjellander har jobbat på Setterwalls sedan 2000 och är delägare sedan 2012. Han är specialiserad på arbetsrätt och var innan han tillträde som ny managing partner ansvarig för Setterwalls arbetsrättsgrupp.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt