Bli kund Annonsera
onsdag 6 juli 2022
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Walthon Advokater söker biträdande jurister med särskilt intresse för fastighetstransaktioner, bolagsrätt, M&A och obestånd


Publicerad:
13 juni 2022


Walthon Advokater erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på M&A, kapitalmarknad, fastighetstransaktioner, entreprenadjuridik, kommersiella avtal, insolvens och rekonstruktion, hyresrätt, tvistelösning och offentlig upphandling.

Våra kunder består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt organisationer och stiftelser.

Vi är stora nog att ta de tunga uppdragen – och samtidigt små nog att jobba i tighta team nära kunden och med korta beslutsvägar. Hos oss kan du växa, utmanas och bidra. För mer information om oss besök www.walthon.se.

Efter en stark inledning på året i nya lokaler på Nybrogatan vill Walthon nu förstärka sitt team med biträdande jurister med särskilt intresse för fastighetstransaktioner, bolagsrätt, M&A och obestånd.

Vi söker både nyutexaminerade jurister, dig som arbetat några år samt yngre advokater. Vi tror att du har ett stort intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor samt mycket goda betyg från juristlinjen. Notarietjänstgöring eller erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller bolag är meriterande. Likaså utlandserfarenhet och andra specialistkompetenser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Som person är du öppen, noggrann och driven med känsla för teamwork.

Vi erbjuder dig ett utmanande och mångsidigt arbete på en dynamisk advokatbyrå där du kommer att ställas inför höga kompetens- och leveranskrav som vi gemensamt uppnår genom samarbete och delaktighet i verksamheten. Vi sätter jämställdhet, flexibilitet och frihet under ansvar i främsta rummet. Engagemang och hållbarhet präglar vår verksamhet.

Vårt fokus på hållbarhet omfattar såväl din karriär, som våra kunders affärer och vår omvärld. Du kommer snabbt märka att de rätta förutsättningarna för dina karriärsmål finns hos oss på Walthon. Vårt mål är att skapa optimala förutsättningar för varje individ. Vi tänker långsiktigt både när det gäller relationer och affärer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vänligen maila din ansökan till aylin.bodur@walthon.se. Ange biträdande jurist som rubrik och bifoga personligt brev, cv och betyg.

Frågor?
Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta advokat Patrik Essehorn, MP, tfn 070-882 03 75.

Nya delägare i Vinge

Vinge har utsett två nya delägare och sex nya counsels.

Ny prefekt på Juridiska institutionen i Uppsala

Den 1 juli 2022 tillträdde Vladimir Bastidas, docent i europarätt, som ny prefekt för Juridiska institutionen vid Uppsala universitet. Han efterträder professorn i civilrätt, Bengt Domeij, som innehaft tjänsten i tre år.

Ny delägare i Baker McKenzie

Advokaten Stefan Balazs inträder som delägare i Baker McKenzie.

Nya lagar och förordningar inför halvårsskiftet

Regeringskansliet publicerar en skrift om ett antal av de nya lagar och förordningar som träder i kraft vid halvårsskiftet 2022.

Polisen måste bli bättre på att gallra

Integritetsskyddsmyndigheten har granskat polisens misstankeregister och konstaterar att polisen måste bli bättre på att gallra uppgifter som inte längre får finnas kvar i registret.

Roschier nyanställer

Advokat Emma Johansson ansluter till Roschiers konkurrensrättsteam i Stockholm.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 22 juni utnämnt fem nya domare.

Foto Andrey Popov

Nya domare

Fredagen den 16 juni utnämnde regeringen elva nya domare.

Advokater åtalas

Två advokater, som utelöts ur Advokat-samfundet i juni förra året, åtalas för brott som de misstänks ha begått under tiden de var advokater. En av männen åtalas för bland annat förberedelse till mord.

InfoTorg - Juridik - Kommentar 1 kommentar

Foto Mikhail Kokhanchikov

Advokatsamfundets journalistpris

Jens Littorin tilldelas Advokatsamfundets journalistpris för sin bevakning av matchfixning inom svensk idrott.

40 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 40 ledamöter och 14 ledamöter har lämnat samfundet.

IMY inleder tillsyn av apotekskedjor

Integritetsskyddsmyndigheten ska utreda incidenter där personuppgifter har överförts från tre apoteks webbshopar till Facebook.

Ny domstolsbyggnad i Vänersborg

Domstolsverket har genomfört en upphandling av en ny domstolsbyggnad för tingsrätten samt mark- och miljödomstolen i Vänersborg.

38 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 38 ledamöter och 18 ledamöter har lämnat samfundet.

Ny COO på DLA Piper

Advokatbyrån DLA Piper har rekryterat Anders Fernström till rollen som chief operating officer i Stockholm.

IMY publicerar vägledning för politiska aktörer

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit fram en vägledning för politiska aktörer som beskriver hur dessa bör följa och tillämpa dataskyddsförordningen i samband med valkampanjer.

Nya riktlinjer om sanktionsavgifter och ansiktsigenkänning

Europeiska dataskyddsstyrelsen har antagit två nya riktlinjer om beräkning av sanktionsavgifter och brottsbekämpande myndigheters användning av ansiktsigenkänning.

IMY granskar Klarna

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit emot ett antal klagomål från bland annat Tyskland och Finland mot Klarnas Checkout-tjänst och har nu därför inlett en tillsyn av bolaget.

Magnusson rekryterar

Advokat Ulf Djurberg lämnar Setterwalls och ansluter till Magnusson.

Ny delägare på Lindskog Malmström

Advokaten Erik Öhrskog har inträtt som ny delägare på Lindskog Malmström Advokatbyrå.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt