Bli kund Annonsera
onsdag 6 juli 2022
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Bolagsjurist till BravidaPublicerad:
13 juni 2022


Bravida växer och breddar samtidigt verksamheten mot nya affärsområden. Vi söker därför ytterligare en bolagsjurist till vår juristfunktion som utgör en central del av bolagets affärsverksamhet. Bli en av oss på Bravida!

Om rollen

Som jurist på Bravida får du ta en aktiv roll i bolagets affärsverksamhet, bland annat som stöd åt affärschefer, ledare av koncerngemensamma initiativ och bolagets företrädare i förhandlingar med kunder och leverantörer.

Du ingår i ett team av fyra jurister och tillsammans ansvarar vi för täcka koncernens kompletta behov av juridiska tjänster och rådgivning. Juriststaben jobbar samtidigt nära övriga koncernstaber och koncernledningen inom ramen för koncerngemensamma initiativ och strategiska frågor. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är inget krav men ett plus om du även kan något av de andra nordiska språken.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och med minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag och bred erfarenhet av entreprenadjuridik och angränsande frågor. Har du även erfarenhet av GDPR, compliance, IT-rätt och/eller M&A är detta meriterande. Det kommer samtidigt ges stora möjligheter att över tid påverka och utforma rollen på det sätt som du vill!

För att lyckas i denna roll ser vi att du är självständig, servicedriven, prestigelös och affärsmässig i ditt tänk. Vi ser även att du är nyfiken, proaktiv och initiativtagande samt att du kan hålla utbildningar och fungera som projektledare av interna projekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden med över 12 000 anställda. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande Bravida och/eller tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 zerin.baran@sharprecruitment.se, eller Dalia Missikos på 073 152 94 09, dalia.missikos@sharprecruitment.se

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Avdelning        Legal
Roll                 Bolagsjurist
Platser             Stockholm

 

 

Skicka ansökan

 

Nya delägare i Vinge

Vinge har utsett två nya delägare och sex nya counsels.

Ny prefekt på Juridiska institutionen i Uppsala

Den 1 juli 2022 tillträdde Vladimir Bastidas, docent i europarätt, som ny prefekt för Juridiska institutionen vid Uppsala universitet. Han efterträder professorn i civilrätt, Bengt Domeij, som innehaft tjänsten i tre år.

Ny delägare i Baker McKenzie

Advokaten Stefan Balazs inträder som delägare i Baker McKenzie.

Nya lagar och förordningar inför halvårsskiftet

Regeringskansliet publicerar en skrift om ett antal av de nya lagar och förordningar som träder i kraft vid halvårsskiftet 2022.

Polisen måste bli bättre på att gallra

Integritetsskyddsmyndigheten har granskat polisens misstankeregister och konstaterar att polisen måste bli bättre på att gallra uppgifter som inte längre får finnas kvar i registret.

Roschier nyanställer

Advokat Emma Johansson ansluter till Roschiers konkurrensrättsteam i Stockholm.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 22 juni utnämnt fem nya domare.

Foto Andrey Popov

Nya domare

Fredagen den 16 juni utnämnde regeringen elva nya domare.

Advokater åtalas

Två advokater, som utelöts ur Advokat-samfundet i juni förra året, åtalas för brott som de misstänks ha begått under tiden de var advokater. En av männen åtalas för bland annat förberedelse till mord.

InfoTorg - Juridik - Kommentar 1 kommentar

Foto Mikhail Kokhanchikov

Advokatsamfundets journalistpris

Jens Littorin tilldelas Advokatsamfundets journalistpris för sin bevakning av matchfixning inom svensk idrott.

40 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 40 ledamöter och 14 ledamöter har lämnat samfundet.

IMY inleder tillsyn av apotekskedjor

Integritetsskyddsmyndigheten ska utreda incidenter där personuppgifter har överförts från tre apoteks webbshopar till Facebook.

Ny domstolsbyggnad i Vänersborg

Domstolsverket har genomfört en upphandling av en ny domstolsbyggnad för tingsrätten samt mark- och miljödomstolen i Vänersborg.

38 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 38 ledamöter och 18 ledamöter har lämnat samfundet.

Ny COO på DLA Piper

Advokatbyrån DLA Piper har rekryterat Anders Fernström till rollen som chief operating officer i Stockholm.

IMY publicerar vägledning för politiska aktörer

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit fram en vägledning för politiska aktörer som beskriver hur dessa bör följa och tillämpa dataskyddsförordningen i samband med valkampanjer.

Nya riktlinjer om sanktionsavgifter och ansiktsigenkänning

Europeiska dataskyddsstyrelsen har antagit två nya riktlinjer om beräkning av sanktionsavgifter och brottsbekämpande myndigheters användning av ansiktsigenkänning.

IMY granskar Klarna

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit emot ett antal klagomål från bland annat Tyskland och Finland mot Klarnas Checkout-tjänst och har nu därför inlett en tillsyn av bolaget.

Magnusson rekryterar

Advokat Ulf Djurberg lämnar Setterwalls och ansluter till Magnusson.

Ny delägare på Lindskog Malmström

Advokaten Erik Öhrskog har inträtt som ny delägare på Lindskog Malmström Advokatbyrå.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt