Bli kund Annonsera
lördag 21 maj 2022
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Caverion söker bolagsjuristPublicerad:
5 maj 2022


Caverions unika tjänsteerbjudande omfattar fastigheters hela livscykel, från design och konstruktion till underhåll. Visionen är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras.

Vill du bli en del av vårt trevliga team? Nu söker vi ytterligare en bolagsjurist till vårt Stockholmskontor. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler på Kungsholmen och du kommer tillhöra ett team med kompetenta jurister samt rapportera direkt till Caverions chefsjurist.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta nära verksamheten i en bred roll. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supportera bolagets olika affärsområden där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal och du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer även att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i avdelningens högt uppskattade utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat cirka 3 - 5 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av entreprenadrätt och det är meriterande om du även har arbetat med kommersiell avtalsrätt. Du har ett intresse för hållbarhet och digitalisering och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden såsom offentlig upphandling, kommersiell avtalsrätt och fastighetsrätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har även vana att delta i projekt.

Som person är du prestigelös, har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och skapa förtroende samt tycker om att ge service. Du är en lagspelare som har förmågan att sätta affären i fokus och hitta pragmatiska lösningar. Vidare är du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat och addera värde i de uppgifter du tar dig an. Du arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av ett juristteam som jobbar nära varandra och hjälps åt samt värdesätter driv och affärsmässighet. Vi eftersträvar alltid att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att alla våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är något vi värdesätter högt. Hos oss får du arbeta med stora och intressanta uppdrag på ett bolag med starkt fokus på hållbarhet och digitalisering.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur på Caverion Smart City.

OmrådeStockholm
AnställningTillsvidare
OmfattningHeltid

 

Ansök nu

38 nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 38 ledamöter och 18 ledamöter har lämnat samfundet.

Foto Igor Stevanovic

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 19 maj utnämnt en hovrättslagman, två lagmän och två chefsrådmän.

IMY publicerar vägledning för politiska aktörer

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit fram en vägledning för politiska aktörer som beskriver hur dessa bör följa och tillämpa dataskyddsförordningen i samband med valkampanjer.

Advokatvännernas uppsatsstipendium i kommersiell rätt

För tolfte året har Stockholm Centre for Commercial Law delat ut Advokatvännernas uppsatsstipendium i kommersiell rätt. Priset går till Christophr Spreigl med uppsatsen ”Naturagäldenärens avhjälpanderätt”.

Nya riktlinjer om sanktionsavgifter och ansiktsigenkänning

Europeiska dataskyddsstyrelsen har antagit två nya riktlinjer om beräkning av sanktionsavgifter och brottsbekämpande myndigheters användning av ansiktsigenkänning.

IMY granskar Klarna

Integritetsskyddsmyndigheten har tagit emot ett antal klagomål från bland annat Tyskland och Finland mot Klarnas Checkout-tjänst och har nu därför inlett en tillsyn av bolaget.

Magnusson rekryterar

Advokat Ulf Djurberg lämnar Setterwalls och ansluter till Magnusson.

Foto Lars Lydig

Hovrätten firar 200 år

Den 14 maj är det öppet hus hos Hovrätten över Skåne och Blekinge med rättegångsspel, föreläsningar och en historisk utställning.

Ny delägare på Lindskog Malmström

Advokaten Erik Öhrskog har inträtt som ny delägare på Lindskog Malmström Advokatbyrå.

Carl Svernlöv adjungerad professor

Advokaten Carl Svernlöv har adjungerats som professor i associationsrätt vid Stockholms Universitet.

Foto © tomloel

Åklagare populärast bland studenter

Nyligen presenterades en stor undersökning över vilka landets studenter anser är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Söktjänst för domar granskas

Integritetsskyddsmyndigheten ska undersöka om ett företag som gör det möjligt att söka efter känsliga personuppgifter i förvaltningsdomar måste följa reglerna i dataskyddsförordningen, trots att bolaget har utgivningsbevis.

Ny styrelseordförande för Arbetsgivarverket

Domstolsverkets generaldirektör Thomas Rolén föreslås som ordförande i Arbetsgivarverkets styrelse.

IMY granskar larmbolag

Integritetsskyddsmyndigheten inleder en tillsyn av larmbolaget Verisure för att utreda uppgifter om att anställda har delat bildmaterial mellan sig utan att det varit befogat.

Minskade balanser hos förvaltningsdomstolar

Antalet inkomna och avgjorda mål, exklusive migrationsmål, har minskat det första kvartalet 2022. Nedgången har främst skett vid förvaltningsdomstolarna.

Eversheds Sutherland får ny delägare

Stockholmskontoret och processavdelningen rekryterar advokaten Oskar Gentele som delägare.

Ny chefsjurist på Stim

Stim har utsett Lina Heyman till ny chefsjurist och hon kommer även att ingå i Stims ledningsgrupp.

MAQS får ny legal director

Anna Björk Larson ansluter till MAQS kapitalmarknadsteam som legal director.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt