Bli kund Annonsera
tisdag 30 november 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

MAQS Advokatbyrå söker juristerPublicerad:
5 november 2021


Vill du vara med att utveckla Sveriges modernaste advokatbyrå? Vi växer och letar nu efter nya kollegor inom området kommersiella avtal. Som medarbetare på MAQS blir du från dag ett en viktig spelare för hela lagets framgång. Drivs du av att lämna skräddarsydd rådgivning och gillar att arbeta med affärsutveckling så är detta en roll för dig.

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att skriva och förhandla kommersiella avtal. I kunduppdragen förväntas du var lyhörd och intresserad av våra kunders verksamheter och ta en aktiv del i teamets arbete med att leverera kvalitativ och användbar rådgivning. Hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med kollegor över hela Sverige och det är kundens behov som styr teamets sammansättning, inte geografin. Du kommer även att delta i det interna arbetet på byrån där din insats är avgörande för att skapa en bättre arbetsplats och utveckla MAQS affärer.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och med minst tre års erfarenhet av arbete med kommersiella avtal på advokatbyrå. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från fordonsbranschen och/eller från industrisektorn. För att du ska trivas hos oss tror vi att du delar vårt brinnande intresse för affärer och affärsutveckling, samt ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något positivt och energigivande.

Som person är du driven, ödmjuk och trygg med att arbeta självständigt. Med kundens bästa i fokus strävar du alltid efter att hålla högsta kvalitet i allt du gör, även när tempot är högt. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra kollega och stå bakom våra värderingar. Vi ser gärna att du tänker nytt, tar egna initiativ och vi tror på en hållbar och långsiktig personlig yrkesutveckling.

Vad erbjuder vi dig?

På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och vi tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

Hos oss får du en brant utvecklingskurva och tillsammans med fantastiska kollegor har du möjlighet att utvecklas både som person, rådgivare och specialist. Vi strävar ständigt efter att vara en engagerande arbetsplats. Därför tror vi på delaktighet i allt från förbättring av rutiner till arbete med byråns långsiktiga mål. Vi eftersträvar en god balans mellan fritid och arbete. Enkelt uttryck, tillsammans är vi MAQS! Ta chansen och bli en del av oss.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar MAQS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Område         Göteborg
Anställning    Tillsvidare
Omfattning    Heltid

Ansök nu

Ny delägare i Bird & Bird

Martin Folke ansluter som delägare i Bird & Bird i januari.

Nya domarutnämningar

Regeringen har utnämnt fyra rådmän i Nacka tingsrätt.

Glimstedt renodlar verksamheten

Advokatverksamheten kommer att bedrivas under de nya varumärkena Born Advokater i Stockholm och Norma Advokater i Göteborg. Samtidigt fortsätter Glimstedts verksamhet på tolv kontor i Sverige.

Fröberg & Lundholm rekryterar

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå har rekryterat Siri Strömberg från Vattenfall samt biträdande juristen Frida Andersson.

Ny generaldirektör för Brottsoffermyndigheten

Den 1 november tillträdde Anders Alenskär som generaldirektör för Brottsoffermyndigheten.

Foto © tomloel

Ny domare

Regeringen har den 18 november utnämnt en hovrättslagman.

IMY varnar Migrationsverket

Integritetsskyddsmyndigheten varnar för risken att Migrationsverkets hantering av ett visumsystem mellan EU-länderna kan strida mot dataskyddsförordningen.

33 advokater

Advokatsamfundet har antagit 33 ledamöter och 28 advokater har lämnat samfundet.

Foto Mikael Damkier

Domarutnämningar

Regeringen har den 11 november utnämnt två hovrättsråd och ett tekniskt råd.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt