Bli kund Annonsera
lördag 19 juni 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

General Counsel till Delphi


Publicerad:
31 maj 2021


Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Du blir en del av ett framgångsrikt team

I vår ambition att ständigt fördjupa vår kompetens, utveckla våra affärsmetoder och medarbetare söker vi dig som vill ansvara över vårt risk & compliance arbete. Rollen innebär att ansvara över vår client intake process, hantera regelefterlevnad, riskhantering och etik jämte informationssäkerhet och dataskydd. I rollen som General Counsel kommer du att hantera en stor variation av juridiska frågeställningar inom områdena Risk och Compliance. Utöver att lämna råd till våra jurister och medarbetare kommer du vidare att ansvara för att revidera och utarbeta riktlinjer, policyer och instruktioner samt vid behov utbilda i dessa frågor. Du rapporterar till vår Managing partner.

Om Dig

Vi vill att du har minst 7 års erfarenhet av att ha arbetat som biträdande jurist på advokatbyrå, myndighet eller bolag, gärna med erfarenhet av dataskyddsfrågor, regelefterlevnad och avtalsskrivning. Du har en svensk juristexamen och en mycket god stilistisk förmåga, såväl på svenska som på engelska. Vi ser gärna att du är intresserad av digitala lösningar och håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen. Du arbetar metodisk, är kvalitetsmedveten och har hög integritet. Vi värdesätter humor, god samarbetsförmåga och social kompetens – egenskaper som gör att du kommer att trivas hos oss.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i en verksamhet som kännetecknas av professionalism och laganda. Du kommer att få frihet att själv utforma din roll och dina arbetsuppgifter inom ramen för ditt uppdrag. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Du kommer att vara en mycket viktig kugge i detta arbete.

Om Delphi

Vår ambition är att alltid leverera värde och nytta till våra kunder. Vi har vunnit ett antal utmärkelser genom åren och inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige. Vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Det är viktigt för oss att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas och vår företagskultur präglas av transparens och ärlighet, viljan att alltid göra det lilla extra samt ett utvecklande ledarskap.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson på 0724 52 53 55 eller karin.ellioth-olsson@delphi.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 17 juni utnämnt sju domare.

Ny delägare i Delphi

Polina Permyakova blir delägare i Advokatfirman Delphi och är verksam i tvistelösningsgruppen.

52 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 52 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 10 juni.

Ny chefs-JO

Erik Nymansson, justitieråd vid Högsta förvaltningsdomstolen, har av riksdagen valts till ny chefsjustitieombudsman.

Ny ordförande för Advokatsamfundet

Advokat Eva-Maj Mühlenbock har valts till ny ordförande i Sveriges advokatsamfund.

Senior Counsel till Bird & Bird

Bird & Bird har utsett immaterialrättsexperten Gunnar Hjalt till Senior Counsel.

Advokatpris till journalist

Journalisten och författaren Åsa Erlandsson, tjänstledig från Dagens Nyheter, prisas av Advokatsamfundet för sin undersökande och grävande journalistik.

Ökande antal mål

Antal inkomna och avgjorda mål vid Sveriges domstolar fortsätter öka och är på rekordnivåer under årets fem första månader. Utvecklingen skiljer sig dock åt mellan domstolsslagen.

Foto Dan Burch

Fel kamerabevaka brandmän dygnet runt

Integritetsskyddsmyndigheten, IMY, har granskat kamerabevakningen på ett antal brandstationer i Östra Skaraborg och konstaterar att dygnetruntbevakning av personalen är alltför långtgående.

Svensk andraplats i nordisk juristtävling

I en jämn match i årets omgång av den ”Nordiska Rättegångstävlingen om de Mänskliga Rättigheterna” blev det en andraplats för Club Södermark och ett tävlande lag bestående av sex juriststudenter från Stockholms universitet

InfoTorg - Juridik - Kommentar 1 kommentar

Sju nya till TM & Partners

TM & Partners har anställt fem biträdande jurister, ny HR Lead samt en ny COO.

Ny Brå-rapport

Brå har publicerat den slutliga officiella statistiken över lagföringsbeslut och kriminalvård 2020, samt återfall i brott 2014 och 2018.

Ny vägledning för kamerabevakning

Integritetsskyddsmyndigheten, IMY, har presenterat en ny rapport som redovisar myndighetens erfarenheter av att utfärda tillstånd till kamerabevakning. Rapporten innehåller även råd och rekommendationer för alla verksamheter som tänkt kamerabevaka.

Frank och Sandart & Partners blir en byrå

Advokatbyrån Frank ansluter till Sandart & Partners den 1 juli .

Nytt justitieråd

Regeringen har den 20 maj utnämnt ett justitieråd.

Så byggs framtidens domstolar

En ny arkitekturpolicy har tagits fram för Sveriges Domstolar. Den ska ligga till grund för arbetet med att skapa och bevara god arkitektur vid förhyrningar, investeringar och i förvaltning.

Foyen flyttar in i NK-huset

Foyen flyttar till ett nytt kontor med större ytor högst upp i NK-huset i Stockholm, med utsikt över Kungsträdgården.

Linklaters får ny MP

Linklaters utser Niclas Widjeskog till ny managing partner för den nordiska verksamheten med start den 1 maj 2021.

Ny styrelse i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering utsåg nyligen en ny styrelse bestående av tolv jurister.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt