Bli kund Annonsera
söndag 9 maj 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Affärsjurister inom avtalsrätt till Stockholm eller Göteborg


Publicerad:
15 april 2021


LegalWorks Advisory (”LWA”) är en relativt ny affärsjuridisk aktör med fokus på kundorienterad rådgivning i förening med digitalt entreprenörskap. Vi växer och söker nu affärsjurister med 3 till 8 års erfarenhet som vill följa med oss på resan att förändra och digitalisera juristbranschen genom en organisation som präglas av nytänk och omtanke. 

Om tjänsten 

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat ett flertal år inom allmän affärsjuridik. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete från både advokatbyrå och bolag. Din praktiska erfarenhet av avtalsskrivning kommer att stå i fokus.  

Tjänsten innebär att du kommer att jobba i LWA:s team av rutinerade affärsjurister och med våra kunder inom såväl startup som börsbolag. Din tid kommer att delas mellan att jobba självständigt och i team med andra jurister, utvecklingschef och våra övriga partners, såsom teknikpartners.  

Ditt fokusområde kommer att vara kommersiell avtalsrätt, inklusive avtalsgranskning och upprättande av olika avtal. Det är meriterande om du har erfarenhet av Life Sciences och IT-rätt. 

Vem är du? 

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du ska vara van att arbeta självständigt, och samtidigt vara en teamplayer som kan anta rollen som projektledare vid behov. Du kan utan problem åta dig att självständig hantera enklare avtal samtidigt som du med stöd kan ta dig an mer komplexa projekt. Du är strukturerad, noggrann, engagerad och trygg som person. 

Vad kan vi erbjuda dig/Livet på LegalWorks 

Hos LWA blir du del av ett team som stödjer såväl startups som börsbolag. Vi arbetar även i en rad olika digitaliseringsprojekt där innovation, automatisering och AI skapar mer prisvärda och bättre tjänster för kunderna och mer stimulerande arbetsuppgifter för juristerna. Hos oss är din personliga utvecklingsresa viktig och vi vill skapa möjlighet för dig att kunna blomstra både i din karriär och privat. 

Du erbjuds en plats på en nytänkande arbetsplats där vi strävar efter att förändra juristbranschen. Vi vill främja ett öppet klimat där vi välkomnar och vågar prova nya idéer. Vi värnar om människors olika behov och bemödar oss om att möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. 

Vårt huvudkontor är baserat i Stockholm, men vi har även ett mindre kontor i Göteborg. För rätt person kan vi erbjuda en möjlighet att arbeta på distans. 

Ansökningar och frågor

Din ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev och eventuellt andra relevanta betyg och intyg. Urval kommer att ske löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

För frågor angående tjänsten kan du maila oss på info@lwadvisory.se, alternativt ringa Caroline Snellman på +46761926495 eller Sandra Everklint på +46723002168. 

Du ansöker här: https://careers.legalworks.se/jobs/1129193-affarsjurister-inom-avtalsratt-till-stockholm-eller-goteborg

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om LegalWorks

LegalWorks Group består av LegalWorks Nordic, Legalbuddy och LW Advisory. Vi är en av Sveriges snabbast växande aktör inom ”New Law”. Vi är här för att hjälpa våra kunder att lyckas genom att ta hand om affärsjuridiken. Vi förser dem med talang, kunskap och teknologi i en dynamisk kombination. Vi är en transformativ kraft i en konservativ bransch som är mogen för stora förändringar.

LW Advisory är en ny affärsjuridisk aktör med fokus på kundorienterad rådgivning i förening med digitalt entreprenörskap. 

Läs mer om LegalBuddy, LegalPartner och möt vårt team på www.lwadvisory.se och www.legalbuddy.com

Ny domarutnämning

Regeringen har den 6 maj utnämnt en rådman.

Så byggs framtidens domstolar

En ny arkitekturpolicy har tagits fram för Sveriges Domstolar. Den ska ligga till grund för arbetet med att skapa och bevara god arkitektur vid förhyrningar, investeringar och i förvaltning.

Foyen flyttar in i NK-huset

Foyen flyttar till ett nytt kontor med större ytor högst upp i NK-huset i Stockholm, med utsikt över Kungsträdgården.

Linklaters får ny MP

Linklaters utser Niclas Widjeskog till ny managing partner för den nordiska verksamheten med start den 1 maj 2021.

Ny styrelse i SACG

Svenska Föreningen mot Piratkopiering utsåg nyligen en ny styrelse bestående av tolv jurister.

Ny delägare i Bird & Bird

Olof Wetterling lämnar MAQS och blir ny delägare i Bird & Bird.

38 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 38 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 16 april.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 22 april utnämnt en hovrättslagman och tre chefsrådmän.

Foto Wavebreakmedia

Elva nya domare

Regeringen har 15 april utnämnt elva nya domare.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 8 april utnämnt fem rådmän och två tekniska råd.

Höjt anslag till domstolar

Regeringen har beslutat att höja anslaget till Sveriges Domstolar med 50 miljoner kronor.

Ny delägare i Baker McKenzie

Sibel Yilmaz tillträder som ny delägare på Baker McKenzie den 3 maj.

Pandemins påverkan på rättsväsendet

Brottsförebyggande rådet har idag publicerat en rapport där man undersökt hur rättsväsendets arbete med att utreda och klara upp anmälda brott har påverkats av den pågående pandemin.

Foto Igor Stevanovic

Ökat förtroende för domstolarna

När förtroendet för samhällsinstitutioner, medier, politiska partier och företag mäts placerar domstolarna sig på en fjärde plats i kategorin samhällsinstitutioner.

Nygamla medarbetare till Astra advokater

Anders Thylin anslöt till Astra Advokater vid årsskiftet och tillsammans med Anders Fernlund förstärks byråns kompetens inom området franchising.

Storbyrå och åklagare populär arbetsplats

På första plats i en stor undersökning bland juriststudenter om den populäraste arbetsplatsen, hamnar i år Mannheimer Swartling och på andra plats Åklagarmyndigheten.

Foto Wavebreakmedia

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 18 mars utnämnt 17 nya domare.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt