Bli kund Annonsera
måndag 1 mars 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Compliance Officer till Slättö FörvaltningPublicerad:
22 februari 2021


Som förvaltare av alternativa investeringsfonder lägger Slättö Förvaltning stor vikt vid att kontinuerligt utveckla och förädla sina fonder och deras portföljer mot befintliga- och potentiella investerare. Bolaget har vuxit och utvecklats snabbt de senaste åren och söker nu en strukturerad och kvalitetsmedveten Compliance Officer!

Arbetsuppgifter

Som Compliance Officer på Slättö kommer du involveras i bolagets samtliga processer. Du arbetar med att upprätthålla funktion för risk- och regelefterlevnad, internrevision samt för dialog med förvaringsinstitutet. Du kommer också arbeta med on-boarding av investerare i samband med kapitalresning och granska dessa utifrån KYC/AML och andra relevanta regelverk. I rollen ligger också att hantera bolagets interna styr- och policydokument. I övrigt kommer du hjälpa till med dokumentationshantering i samband med finansieringar och förvärv av nya bolag, förbereda styrelsematerial samt beställa och granska värderingsrapporter.

Du rapporterar till bolagets chefsjurist. Då rollen ligger under Legal finns också möjlighet att stötta verksamheten med allehanda legal rådgivning.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen eller annan akademisk utbildning. Du har 3 – 4 års arbetslivserfarenhet och vi tror att du för att lyckas i rollen har arbetat med compliance inom finanssektorn. Du behöver inte ha arbetat med alternativa investeringar, det räcker att du har viljan och drivet att lära dig och utvecklas i rollen tillsammans med oss. Du gillar ordning och reda, du arbetar strukturerat och med stor kvalitetsmedvetenhet. Samtidigt är du driven och engagerad, kommunikativ och har mycket lätt för att etablera relationer.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och spännande roll i ett ungt bolag med stora ambitioner och höga förväntningar på tillväxt! Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Slättö med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Slättös vision är att vara en ledande investerare inom fastighetsområdet. Vi uppnår vår vision över tid genom analys och kunskap, en äkta passion för våra fastigheter och genom ett stort engagemang i vårt arbete.

Slättös huvudsakliga verksamhetsområde är att förvalta alternativa investeringsfonder. Vi skapar värde för samhället och för våra kunder - investerare och hyresgäster - genom att förädla befintliga fastigheter och genom utveckling av nya projekt.

Konkurrenskraft hämtas från vårt kunnande genom hela värdekedjan; från att utveckla råmark till att förvalta nyckelfärdiga hem, arbetsplatser och mötesplatser. Vi arbetar i nära kontakt med kommuner, fastighetsförvaltare, projektutvecklare, hyresgäster, banker och myndigheter vilket gör att vi kan utveckla våra fastigheter på bästa sätt. Genom ett lokalt perspektiv och förankring möter fastigheterna kundernas krav samtidigt som de långsiktigt bidrar till det lokala samhällets utveckling.

Område         Stockholm
Anställning    Tillsvidare
Omfattning    Heltid

ANSÖK NU

DLA Piper får ny delägare

Advokatbyrån DLA Piper tar emot Erik Brändt Öfverholm som ny delägare från den 1 mars.

Ny president i kammarrätten

Regeringen har utnämnt lagmannen Stefan Holgersson till kammarrättspresident i Kammarrätten i Stockholm.

Domstolarna fick en halv miljon nya mål

Under 2020 strömmade det in nästan en halv miljon nya mål till landets domstolar. Det är fler än någonsin och en ökning med 27 procent på fem år.

Foto Andrii Yalanskyi

150 miljoner i sanktionsavgifter

Under förra året beslutade Integritetsskydds- myndigheten om sanktionsavgifter på 150 miljoner kronor, framför allt riktade mot verksamheter som inte har följt GDPR.

Foto Andrey Popov

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 18 februari utnämnt fem nya domare.

Tio åklagarrevisorer ska bli arton

Under våren ska Åklagarmyndigheten anställa åtta stycken åklagarrevisorer, vilket uppges vara ett led i satsningen att komma åt pengar från kriminella personer.

Foto Högsta domstolen

HD:s verksamhet 2020

Högsta domstolen har presenterat sin verksamhetsberättelse för 2020. Den innehåller bland annat redogörelser för viktigare vägledande avgöranden, statistik och ett urval av andra händelser under året

Första steg mot ny domstol i Malmö

Nyligen lades den första byggstenen till den nya domstolsbyggnaden i Malmö.

Nya domare

Regeringen har den 11 februari utnämnt två hovrättsråd och en rådman.

Foto Uppsala universitet

Ny professor i Uppsala

Juridiska institutionen vid Uppsala Universitet har fått en ny juridikprofessor.

Konkurrensverket får utökade befogenheter

Riksdagen har beslutat att stärka Konkurrensverkets befogenheter på konkurrensområdet.

54 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 54 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 22 januari.

Två nya domarutnämningar

Regeringen har den 21 januari utnämnt Johan Sanner att vara lagman i Uddevalla tingsrätt och Marie Gerrevall att vara chefsrådman i Vänersborgs tingsrätt.

Två nya professorer i Stockholm

Den 14 januari 2021 befordrades Eleonora Rosati till professor i immaterialrätt och Karin Åhman till professor i statsrätt vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt