Bli kund Annonsera
måndag 1 mars 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

LA PARTNERS söker biträdande jurist inom offentlig upphandling


Publicerad:
17 februari 2021


Advokatfirman LA PARTNERS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Malmö med specialistkompetens särskilt inom offentlig upphandling, IT-relaterad juridik, tvistlösning, fastighets- och entreprenadrätt samt företagsöverlåtelser. Vi levererar högkvalitativ och specialiserad juridisk rådgivning åt våra klienter. Vi behöver därför jurister som brinner för sina verksamhetsområden och som inser betydelsen av affärsmässighet. Läs mer om byrån på www.lapartners.se

Vårt team inom offentlig upphandling växer och vi söker nu en biträdande jurist inom offentlig upphandling. Vi ger upphandlingsrättslig rådgivning under hela upphandlingsprocessen såväl vid genomförandet av offentliga upphandlingar som i samband med anbudslämnande och avtalsskrivande. Vi är regelbundet ombud i upphandlingsmål vid domstol och vi företräder både upphandlande myndigheter och leverantörer.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för upphandlingsjuridik och som har ett par års tidigare erfarenhet av arbete med offentlig upphandling som jurist t.ex. från affärsjuridisk advokatbyrå eller på annat sätt.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt förmedla juridiska frågeställningar på ett lättillgängligt sätt. Som person är du social, noggrann, flexibel och målinriktad.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att ett stimulerande och ibland krävande arbete kombinerat med en innehållsrik fritid ger oss bättre medarbetare som ger ett mervärde i organisationen både kompetensmässigt och socialt.

Välkommen med din ansökan senast den 4 mars 2021. Vi går igenom alla ansökningar löpande. Skicka din ansökan i form av personligt brev, CV och betyg från juristutbildningen till HR-ansvarig partner Annika Edmén annika.edmen@lapartners.se och Maria Lidbom maria.lidbom@lapartners.se

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Lidbom, ansvarig partner för verksamhetsområdet offentlig upphandling per mail eller telefon, 0768-661525.

DLA Piper får ny delägare

Advokatbyrån DLA Piper tar emot Erik Brändt Öfverholm som ny delägare från den 1 mars.

Ny president i kammarrätten

Regeringen har utnämnt lagmannen Stefan Holgersson till kammarrättspresident i Kammarrätten i Stockholm.

Domstolarna fick en halv miljon nya mål

Under 2020 strömmade det in nästan en halv miljon nya mål till landets domstolar. Det är fler än någonsin och en ökning med 27 procent på fem år.

Foto Andrii Yalanskyi

150 miljoner i sanktionsavgifter

Under förra året beslutade Integritetsskydds- myndigheten om sanktionsavgifter på 150 miljoner kronor, framför allt riktade mot verksamheter som inte har följt GDPR.

Foto Andrey Popov

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 18 februari utnämnt fem nya domare.

Tio åklagarrevisorer ska bli arton

Under våren ska Åklagarmyndigheten anställa åtta stycken åklagarrevisorer, vilket uppges vara ett led i satsningen att komma åt pengar från kriminella personer.

Foto Högsta domstolen

HD:s verksamhet 2020

Högsta domstolen har presenterat sin verksamhetsberättelse för 2020. Den innehåller bland annat redogörelser för viktigare vägledande avgöranden, statistik och ett urval av andra händelser under året

Första steg mot ny domstol i Malmö

Nyligen lades den första byggstenen till den nya domstolsbyggnaden i Malmö.

Nya domare

Regeringen har den 11 februari utnämnt två hovrättsråd och en rådman.

Foto Uppsala universitet

Ny professor i Uppsala

Juridiska institutionen vid Uppsala Universitet har fått en ny juridikprofessor.

Konkurrensverket får utökade befogenheter

Riksdagen har beslutat att stärka Konkurrensverkets befogenheter på konkurrensområdet.

54 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 54 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 22 januari.

Två nya domarutnämningar

Regeringen har den 21 januari utnämnt Johan Sanner att vara lagman i Uddevalla tingsrätt och Marie Gerrevall att vara chefsrådman i Vänersborgs tingsrätt.

Två nya professorer i Stockholm

Den 14 januari 2021 befordrades Eleonora Rosati till professor i immaterialrätt och Karin Åhman till professor i statsrätt vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt