Bli kund Annonsera
måndag 1 mars 2021
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Bright Advokat söker nya jurister till sitt team


Publicerad:
16 februari 2021


Bright Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå som fokuserar på juridisk rådgivning till bolag verksamma inom fastighetsbranschen. Bland våra klienter finns fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag och byggkonsulter. I vår roll som juridiska rådgivare arbetar vi med såväl stora och komplexa uppdrag som att ge löpande rådgivning i mindre ärenden kopplade till våra klienters dagliga verksamhet. En stor del av vår verksamhet utgörs av fastighetstransaktioner och rådgivning i större bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Vi arbetar nära våra klienter och strävar efter att kombinera en affärsmässig rådgivning med hög juridisk kompetens och integritet inom våra specialistområden.

Bright Advokats team består av fem heltidsanställda advokater och jurister som är specialiserade inom fastighetsrätt, entreprenadrätt och kommersiell hyresrätt. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu jurister som vill följa med på vår tillväxtresa. Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad, har tingsmeritering eller några års erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande. Det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse för de rättsområden som utgör byråns specialistkompetens. Vi ser gärna att du är en lösningsinriktad person som tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter samt att du har en stor social förmåga och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett jämställt, trevligt och prestigelöst team där vi alla bidrar till att skapa framtidens advokatbyrå. Trivsel, delaktighet och frihet under ansvar är ledord i vår verksamhet och vår gemensamma målsättning är alltid att resultatet av vår rådgivning ska överträffa våra klienters förväntningar. Vi värdesätter och arbetar aktivt för en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv och vår erfarenhet är att detta går att uppnå utan att för den sakens skull göra avkall på servicen mot våra klienter. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer hållas löpande. Skicka ansökan med personligt brev, CV och kopior av betyg samt intyg till rekrytering@brightadvokat.se. Genom att skicka din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för denna rekrytering enligt Dataskyddsförordningen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Kajsa Eriksson på telefon 073 028 21 38 eller e-post kajsa.eriksson@brightadvokat.se.

DLA Piper får ny delägare

Advokatbyrån DLA Piper tar emot Erik Brändt Öfverholm som ny delägare från den 1 mars.

Ny president i kammarrätten

Regeringen har utnämnt lagmannen Stefan Holgersson till kammarrättspresident i Kammarrätten i Stockholm.

Domstolarna fick en halv miljon nya mål

Under 2020 strömmade det in nästan en halv miljon nya mål till landets domstolar. Det är fler än någonsin och en ökning med 27 procent på fem år.

Foto Andrii Yalanskyi

150 miljoner i sanktionsavgifter

Under förra året beslutade Integritetsskydds- myndigheten om sanktionsavgifter på 150 miljoner kronor, framför allt riktade mot verksamheter som inte har följt GDPR.

Foto Andrey Popov

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 18 februari utnämnt fem nya domare.

Tio åklagarrevisorer ska bli arton

Under våren ska Åklagarmyndigheten anställa åtta stycken åklagarrevisorer, vilket uppges vara ett led i satsningen att komma åt pengar från kriminella personer.

Foto Högsta domstolen

HD:s verksamhet 2020

Högsta domstolen har presenterat sin verksamhetsberättelse för 2020. Den innehåller bland annat redogörelser för viktigare vägledande avgöranden, statistik och ett urval av andra händelser under året

Första steg mot ny domstol i Malmö

Nyligen lades den första byggstenen till den nya domstolsbyggnaden i Malmö.

Nya domare

Regeringen har den 11 februari utnämnt två hovrättsråd och en rådman.

Foto Uppsala universitet

Ny professor i Uppsala

Juridiska institutionen vid Uppsala Universitet har fått en ny juridikprofessor.

Konkurrensverket får utökade befogenheter

Riksdagen har beslutat att stärka Konkurrensverkets befogenheter på konkurrensområdet.

54 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 54 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 22 januari.

Två nya domarutnämningar

Regeringen har den 21 januari utnämnt Johan Sanner att vara lagman i Uddevalla tingsrätt och Marie Gerrevall att vara chefsrådman i Vänersborgs tingsrätt.

Två nya professorer i Stockholm

Den 14 januari 2021 befordrades Eleonora Rosati till professor i immaterialrätt och Karin Åhman till professor i statsrätt vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt