Bli kund Annonsera
torsdag 4 juni 2020
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

General Counsel till Dellner Couplers!Publicerad:
12 maj 2020


Dellners nuvarande General Counsel fortsätter sin framgångsrika karriär inom nya områden hos Dellner. Nu söker vi koncernens framtida General Counsel med placering i Falun!

Din roll

I rollen som General Counsel på Dellner har du ansvaret för att tillhandahålla korrekt juridisk rådgivning till chefer och medarbetare inom ett brett spektrum av juridiska uppgifter i en global miljö.

Ditt huvudfokus kommer att vara, tillsammans med din Legal Counsel, att stödja organisationen med olika typer av juridiska uppgifter och frågeställningar. Du rapporterar till vd och är en del av den globala ledningsgruppen.

Ditt ansvar

Juridisk rådgivning till chefer och medarbetare i ett brett spektrum av frågor såsom:

- Hantera juridiska frågeställningar inom områden som t ex den kommersiella affären, HR, upphandling, immateriella rättigheter, GDPR och compliance

- Stödja företagets utveckling och tillväxt, inklusive utarbetande av avtal, inkl M & A, partnerskap och joint ventures, som minimerar risken och maximerar möjligheterna utifrån ett juridiskt perspektiv för att säkerställa lönsamhet

- Utveckla och genomföra juridisk utbildningsplan för interna intressenter

- Utveckla förtroendeförhållanden och säkerställa kommunikationen med interna och externa nyckelpersoner

- Representera Dellner i olika sammanhang

Din profil

Utbildning och erfarenhet

- Bachelor eller Master of Laws

- Minst 5 års tidigare erfarenhet i en kommersiell juridisk miljö, antingen hos en advokatbyrå eller internt i ett bolag

- Tala och skriva engelska och svenska på hög nivå

Din personlighet

- Välorganiserad och insiktsfull med gott självförtroende

- Tydligt ledarskap med en öppen attityd

- Enastående förmåga att förenkla komplexa juridiska frågor och kommunicera effektivt

- Förmåga att fokusera på praktiska och kommersiellt förnuftiga lösningar

- God känsla för juridisk etik

- Samarbete och teamorienterat arbetssätt

Vårt erbjudande

Dellner erbjuder en spännande och utvecklande miljö på en global marknad. Verksamheten investerar ständigt i sina medarbetare och deras välbefinnande. Dellner uppmuntrar mångfald bland sökande för att säkerställa att rätt mix av färdigheter och erfarenheter finns för att möta marknadens krav och behov.

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Dellner med HR Commitment. Du är därför välkommen att söka tjänsten enkelt via "ansök-knappen" på www.hrcommitment.se. Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller Manne.didehvar@hrcommitment.se.

Om Dellner Couplers

Dellner är en av världens ledande leverantörer av tåganslutningssystem med 22 dotterbolag runt om i världen och mer än 1000 anställda globalt. Dellner grundades 1941 och har många års erfarenhet av att producera säkra och tillförlitliga tågförbindelser och tillhandahålla innovativa, moderna produkter för våra kunder inom järnvägsindustrin. År 2019 förvärvades Dellner av EQT, ett välrespekterat svenskt private equity-företag. Läs mer om Dellner på www.dellner.com.

Från Roschier till Hannes Snellman

Ola Åhman, som är specialiaserad på börsjuridik, har anslutit sig till Hannes Snellman som delägare i aktiemarknadsgruppen.

Var tionde incident är ett it-angrepp

Datainspektionen publicerar en rapport som analyserar de personuppgiftsincidenter som orsakas av olika former av it-angrepp.

Carler ändrar verksamhetsmodell

På advokatfirman Carler har de yngre delägarna har tagit över stafettpinnen och driver verksamheten vidare, i en lite förändrad tappning och som ett true partnership.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 14 maj utnämnt åtta nya domare, varav tre lagmän.

Foto Andrey Popov

Digitala förhandlingar fortsätter öka

Förra veckan genomfördes drygt 3.000 videokonferenssamtal från förhandlingssalar runt om i landet, vilket är en fördubbling jämfört med förra året.

Foto Dan Burch

Kamera- bevakning i hyreshus granskas

Datainspektionen ska undersöka hur ett kommunalt bostadsbolag i Uppsala gjort den rättsliga bedömning som krävs för att få kamerabevaka i trapphus.

Fel publicera känsliga personuppgifter

Datainspektionens granskning visar att Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Örebro län gjort fel vid publicering av känsliga personuppgifter på regionens webbplats om en patient som är intagen på rättspsykiatrisk klinik.

Jurist blir generaldirektör

Professor Per Bergling har utsetts till generaldirektör och chef för Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt