Bli kund Annonsera
onsdag 11 december 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Biträdande jurist till Next AdvokaterPublicerad:
11 november 2019


Next Advokater söker en erfaren biträdande jurist till verksamheten inom M&A, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår löpande kontakt med klienter och kvalificerad rådgivning inom M&A, aktiemarknadsrätt, bolagsrätt och kommersiell avtalsrätt. Du kommer även ansvara för att handleda mer juniora kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat flera år på advokatbyrå eller revisionsbyrå. Du har cirka fem års erfarenhet av framförallt M&A, aktiemarknadsrätt och bolagsrätt. Har du dessutom erfarenhet av börsnoteringar är detta meriterande.
Som person är du initiativrik och lösningsorienterad. Du uppskattar en rak och tydlig dialog och kan hantera tidvis hög arbetsbelastning. Vidare arbetar du strukturerat, har en utmärkt samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs lika mycket i team som att arbeta självständigt.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och utmanande roll på en advokatbyrå i expansionsfas. Du erbjuds en brant utvecklingskurva, stort eget ansvar och ett nära samarbete med andra kollegor. Vi värdesätter långsiktiga relationer och du arbetar nära dina klienter. Vi ser gärna att du växer i din roll och för rätt person finns möjlighet till framtida partnerskap.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Next Advokater med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på +46 707 17 46 80 eller elin.psilander@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

På Next arbetar vi tillsammans, som ett lag, för att erbjuda klienterna den service och kvalitet som vi själva och våra klienter förväntar sig av en modern, effektiv och framåtsträvande advokatbyrå.
Next är en specialistbyrå med svensk och internationell affärsjuridisk inriktning. Vi erbjuder affärsjuridisk specialistkompetens inom avtalsrätt, arbetsrätt, bank och finans, bolags- och aktiemarknadsrätt, entreprenadrätt, IT- och immaterialrätt liksom M&A och tvistlösning.

Som den enda svenska affärsjuridiska advokatbyrån tillhör Next det internationella nätverket Lawyers Associated Worldwide ("LAW") som har 100 medlemsbyråer i mer än 50 länder. Vi har en personlig kontakt med medlemsbyråerna och samarbetar i flera ärenden. Genom LAW kan vi tillgodose att våra klienter får kvalificerad juridisk rådgivning över hela världen.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Elin Psilander

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Nya advokater

30 nya advokater har antagits av advokatsamfundet.

Jurist ny GD för Arbetsförmedlingen

Regeringen har beslutat att utse Maria Mindhammar till ny generaldirektör för Arbetsförmedlingen.

Utökad myndighets- granskning

Datainspektionen ska granska Skatteverket, Åklagarmyndigheten, Kustbevakningen, Kriminalvården och Tullverket för att ta reda på om myndigheterna har tillräckliga rutiner för att upptäcka personuppgiftsincidenter.

Nya domare

Regeringen har den 5 december utnämnt tre nya rådmän.

Tre nya delägare i Cederquist

Cederquist har valt in delägarna Tobias Johansson, Eric Johnson och Malin Allard.

Mannheimer Swartling utser sex delägare

Mannheimer Swartling har valt in Camilla Appelgren, Johan Berg, Anna Bryngelsson, Henrik Dock, Therese Jansson och Carl Johan Zimdahl till delägare i byrån.

Foto Castellum

Ny domstolsbyggnad börjar byggas i Malmö

Entreprenadkontraktet för att bygga den nya domstolsbyggnaden för tingsrätt, förvaltningsrätt och hyres- och arrendenämnd i Malmö är nu undertecknat.

Lindahl öppnar nytt kontor i Stockholm

Advokatfirman Lindahl öppnar nytt kontor i Stockholm. Gruppen som startar verksamheten består inledningsvis av tre delägare; Henrik Nobel, Mårten Lindberg och Mats Tindberg.

MAQS i nya lokaler i Stockholm

MAQS tar in fyra delägare från andra byråer och öppnar kontor i nya lokaler i Stockholm.

Foto ifeelstock

Stockholmsstudenter tvåa i rättegångstävling

Juriststudenter vid Stockholms universitet kom tvåa i en rättegångstävling vid Europadomstolen i Strasbourg.

Foto Bengt Hultqvist

Helsingborgs tingsrätt är färdigbyggd

Efter tre års till- och ombyggnad är nu tingsrätten färdigbyggd. Den 2 december öppnas domstolens ordinarie entré igen.

Foto Pontus Johansson

Nya delägare i MAQS

Linn Samuelsson och Marie-Anne Lindhardt blir delägare i MAQS i Göteborg som fortsätter satsningen på digital business, sport och event samt arbetsrätt.

Foto Vitaliy Pakhnyushchyy

Snabbförfarande i brottmål byggs ut

Försöksverksamheten med ett snabbförfarande i brottmål för vuxna, där tre tingsrätter i Stockholmsområdet ingår, ska fortsätta nästa år och ytterligare fem tingsrätter blir involverade.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt