Bli kund Annonsera
måndag 21 oktober 2019
Mitt i juridiken
Mitt i juridiken
Läs direkt!

Bolagsjurist till Securitas AB, StockholmPublicerad:
8 oktober 2019


Vill du arbeta på ett företag som ständigt utvecklas? Vill du arbeta tillsammans med ett toppresterande team? Vill du bidra till att göra världen till en säkrare plats?

Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i en dynamisk, global, ledande och växande service- och techindustri där vi kan göra skillnad för människor över hela världen varje dag.

Securitas AB är noterade på Nasdaq Stockholm’s Large Cap lista, har sitt globala huvudkontor i Stockholm och har över 100 jurister utspridda över hela världen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Nu söker vi en initiativtagande och dedikerad bolagsjurist med utmärkta juridiska kunskaper till vår juristavdelning på huvudkontoret i Stockholm.

Du kommer främst att arbeta med är bolagsrätt, avtalsrätt, aktiemarknadsrätt och regelefterlevnad. Men även med andra frågor som vanligtvis uppkommer på HQ hos ett svenskt börsnoterat bolag.

Bakgrund och profil

Vi söker dig som har svensk Jur Kandexamen och avslutat denna med mycket bra betyg. Vidare bör du ha 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet med fokus på bolagsrätt och aktiemarknadsrätt från någon av toppbyråerna. Avslutad tingstjänstgöring är meriterande.

Då vi är en snabb och flexibel global organisation är det viktigt att även du är en energisk, engagerad, öppen och kommunikativ person som gillar att arbeta verksamhetsnära och i samarbete med andra. Du bör vara detaljorienterad, noggrann, strukturerad, stresstålig, ambitiös och driven samt ha vana att arbeta proaktivt, initiativtagande och självständigt. Rätt inställning, ödmjukhet och ansvar är viktigt att ha med sig. För att passa in i vår organisation ska viljan finnas att arbeta tillsammans med och för teamet. Rätt kandidat ska vara social, prestigelös, informell men samtidigt ha hög integritet.

Vi är en internationell organisation och därför är det viktigt att du kan arbeta både på engelska och svenska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om Securitas AB eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn 0733 – 99 07 27 eller zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR

About Securitas

Securitas is a global knowledge leader, specialized in intelligent protective services based on people, technology and knowledge. We base our intelligent protective services on customer-specific needs through different combinations of on-site, mobile and remote guarding, electronic security, fire and safety and corporate risk management. Everywhere from small stores to airports, our 370 000 employees in 58 markets word-wide are making a difference. Securitas AB (publ) is listed on Nasdaq Stockholm on the Large Cap List for companies, which includes large companies with a market capitalization of more than MEUR 1 000, and is included in the Industrial Goods & Services sector.

Polisens misstanke-register granskas

Datainspektionen ska kontrollera om uppgifter om personer som inte längre är misstänkta tas bort från polisens misstankeregister.

Åklagaren överklagar inte dom om polisskott

Stockholms tingsrätt frikände tre poliser som var åtalade i samband med att en 20-årig man sköts till döds och åklagaren väljer att inte överklaga domen.

Datainspektionen granskar inkassobolag

Granskningen av Sergel Kredittjänster är ett led i Datainspektionens arbete att rutinmässigt kontrollera stora aktörer med inkassotillstånd.

Final för VQ Forum

På torsdagen ägde den tionde VQ-konferensen i ordningen rum i Stockholm.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 17 oktober utnämnt två lagmän i förvaltningsrätten och en kammarrättslagman.

Foto Wavebreakmedia

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 10 oktober utnämnt fyra nya domare.

Tre nya delägare till AG Advokat

AG Advokat har valt in advokaterna Maria Fahlcrantz, Niklas Gyllentrost och Eric Ödling som delägare i byrån och fortsätter därmed sin utvecklingsresa. De nya delägarna inträder till årsskiftet.

Ports Group rekryterar från Groth

Varumärkesbyrån Ports Group rekryterar immaterialrättsspecialisten Johan Sjöbeck från Groth & Co.

42 nya advokater

Styrelsen för Sveriges advokatsamfund antog 42 nya ledamöter vid sitt sammanträde den 3 oktober. Samtidigt utträdde 28 advokater ur samfundet.

Uppdrag till rätts-vårdande myndigheter

För att stärka rättskedjeperspektivet har regeringen beslutat om ett uppdrag till Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket, Kriminalvården och Brottsförebyggande rådet att bedöma framtida verksamhetsvolymer i rättskedjan.

Kawin Mårtensson går till Kompass

Kompass Advokat rekryterar Kawin Mårtensson för att arbeta inom främst försäkring och finansiell reglering.

Ny ledning på Delphi

Advokatfirman Delphi i Stockholm utser Stefan Erhag till managing partner och Frida Rydin till vice VD.

Foto Varlakov Alex

Domstolsverket föreslår höjd timkostnadsnorm

Domstolsverket föreslår att timkostnadsnormen inom rättshjälpsområdet för 2020 höjs med 24 kronor till 1.404 kronor.

Nya delägare i Setterwalls

Setterwalls etablerar en tvistlösningsavdelning med nya delägarna Johannes Ericson och Magnus Rydberg som ansluter från Hamilton Advokatbyrå.

Fröberg & Lundholm utser ny delägare

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå har valt in advokaten Emma Lund som ny delägare.

Nya domarutnämningar

Regeringen har den 19 september utnämnt sju domare.

Foto JanneBanan

Nytt justitieråd i HD

Regeringen har utnämnt expeditionschefen Johan Danelius till justitieråd i Högsta domstolen.

Datainspektionen får ökade anslag

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Datainspektionen ska få 14 miljoner kronor i ökade anslag för att hantera uppdraget att besluta om tillstånd för och utöva tillsyn över kamerabevakning.

DI granskar Statens servicecenter

Datainspektionen ska undersöka om Statens servicecenter har nödvändiga rutiner för att upptäcka och utreda personuppgiftsincidenter.

Foto Juergen Priewe

280 miljoner till Sveriges Domstolar

Sveriges Domstolar får i regeringens budgetproposition en ramökning med 280 miljoner kronor från 2020. Men migrationsdomstolarna får betydligt mindre än de behov som Domstolsverket beräknat.

Sveriges domstolar får ny webbplats

Även Högsta domstolens sidor får ett nytt utseende med ökade sökmöjligheter för att hitta domstolens avgöranden.

Foto Åke E:son Lindman

Nytt justitieråd i HFD

Regeringen har utnämnt kammarrätts-lagmannen Marie Jönsson till justitieråd i Högsta förvaltningsdomstolen.

Ny verksamhetsgrupp på Törngren Magnell

Fredrik Gustafsson och Erik Woodcock har rekryterats med ansvaret att bygga upp verksamhetsgruppen inom Technology.

Jag vill ha daglig bevakning av juridiska
nyheter från InfoTorg Juridik.
 
E-post: 
 
 
 
OBS! Om du loggar in kan du lägga upp ett
personligt urval för ditt Nyhetsbrev.
 
Logga in och lägg upp ett Nyhetsbrev.
 
» Logga in automatiskt